Prive Personenvervoer

Taxi Ellen uit Tilburg verzorgt uw taxi.

Het openbaar vervoer is niet altijd de beste optie om mee te reizen als u op tijd op uw bestemming wilt zijn. Hier brengt de taxi een stukje extra hulp in. De taxi kan gezien worden als het ideale vervoersmiddel als uw comfortabel, veilig en snel uw bestemming wil halen. In het oude en mooie Tilburg is dit vooral handig, omdat de bereikbaarheid met het openbaar vervoer moeilijker is dan verwacht. Wij bij Taxi Ellen Tilburg kunnen u hierbij goed helpen. Met jarenlange ervaring weten wij elke bezienswaardigheid in Tilburg te bereiken en u op tijd te brengen naar uw bestemming.

De bezienswaardigheden van Tilburg
Tilburg kent veel bijzondere locaties die toeristisch aantrekkelijk zijn, zoals het safaripark Beekse Bergen, het Natuurmuseum, het Piusplein, de Duvelhok of Textiel Museum. Ook zijn er veel leuke terrassen en eettenten in Tilburg, welke de stad dag en nacht gezellig maken. Er is dus genoeg te doen in Tilburg. De bijzondere locaties zitten niet ver van elkaar. Ideaal om met de taxi te reizen!

Veel locaties in Tilburg zijn aantrekkelijk voor toeristen. Naast de leuke terrastenten, discotheken en uitgaansgelegenheden kent Tilburg een aantal leuke bezienswaardigheden. Wilt u Tilburg bezoeken? Ga dan naar de volgende bezienswaardigheden:
– Het Natuurmuseum;
– Het Piusplein;
– De Duvelhok
– Het Textiel Museum
– Safaripark Beekse Bergen.

Taxi Ellen Tilburg staat voor iedereen. Wij helpen iedereen die vervoer nodig heeft. Jong, oud of toerist, wij zorgen ervoor dat u comfortabel, veilig en op tijd aan komt op uw bestemming. Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice en vraag naar de voorwaarden. U kunt ook contact met ons opnemen als u vragen heeft over locaties en hoe u deze het beste kan bezoeken. Wij bieden deze service aan, omdat wij het belangrijk vinden dat u de juiste locatie weet te bereiken.

U kunt Taxi Ellen Tilburg 24/7 bellen op 013 – 234 0 222 of 06 – 33 8428 01

Wat onze klanten zeggen over ons

  review rating 5  Perfecte Service , hoe het hoort ! 5 minuten van te voren aanwezig , Schone en hele mooie auto. Chauffeur netjes en zeer beleefd ! Pure klasse dit , bedankt en zeker volgende keer weer. AANRADER !!

  thumb Stefan Van der pas
  10/28/2018

  review rating 5  Ik ben supper tevreden over jullie service Bedankt nog maals -Jullie zijn altijd op tijd - kunnen netjes samen een vervoer plannen wat handig is fijn dat jullie mee denken Rond om het op halen en brengen -jullie nemen de kortste route - de auto niks over te klagen ziet er prima uit schoon en netjes en wat ik persoonlijk zeer prettig ervaar Is dat jullie zo vriendelijk en beleefd zijn -En helpen graag mee met de koffer in en uit te laden Jullie staan bij mij en mijn ouders op nummer 1 ga zo door !!!! Jullie verdienen 5 stèren Bedankt taxi Ellen 👍🏽

  thumb Inez De wit
  11/06/2018

  review rating 5  Top taxibedrijf, alles netjes en goed geregeld. Netjes , Beleefd , Schoon , precies hoe elk bedrijf hoort te zijn ! Vanaf nu altijd met jullie , bedankt .

  thumb Ronald Den bessen
  10/28/2018

Tel:
013 – 234 0 222
06 – 33 8428 01

Whatsapp:
06 – 33 8428 01

E-mail:
ellentilburg@hotmail.com

Zakelijk:
KvK Nummer: 65786548
Bank: NL20INGB 0007335285

NEEM CONTACT OP